S.C. NEED TOUR HOLIDAYS SRL, numar de inregistrare la Registrul Comertului J40/17923/2017, CUI: 38342051, sediul social in Bucuresti, sector 1, str. David Emmanuel nr.9BIS. Tel: 0371 154 131, e-mail: office@needtour.ro

Licenta de Turism - nr. 7887 din data de 09.11.2017

Brevet de Turism - nr. 12988 din data de 20.11.2017, Titular - Gabriela Souani - Manager in Activitatea de Turism

Polita de insolvabilitate - seria BN numarul 000000597 intocmita de CIty Insurance valabila pana la data de 16.10.2018

Conditii Generale de Asigurare - asigurarea de calatorie si asigurarea storno

RO NEED TRAVEL - asigurarea de calatorie si asigurarea storno

PROTECTIA CONSUMATORULUI

INFORMATII DE CALATORIE TURCIA

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Termeni si Conditii

Accesand si utilizand acest site www.needtour.ro, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos. Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor acestui site.

NEED TOUR HOLIDAYS este EXCLUSIV TOUROPERATOR si lucreaza doar prin intermediul AGENTIILOR PARTENERE si nu direct cu turistul. Recomandam citirea cu atentie a Temenilor si Conditiilor agentiei revanzatoare de la care achizitionati pachetele NEED TOUR HOLIDAYS si sa studiati cu atentie Contractul cu Turistul.

Obligatiile utilizatorului www.needtour.ro :
Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):

- Aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice
- Garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs. 
- Neutilizarea Site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezervari false sau frauduloase.
- Interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii prin orice mijloc -e-mail, telefon, retele de socializare etc.
- Obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in site.

Utilizatorul www.needtour.ro nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare.

Solicitarile privind republicarea sau redistribuirea de continut vor fi adresate catre NEED TOUR HOLIDAYS la adresa office@needtour.ro.

Clauze de neraspundere:
Site-ul www.needtour.ro este un site cu continut informativ. NEED TOUR HOLIDAYS nu isi asuma nici o responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea acelor informatii.
NEED TOUR HOLIDAYS nu garanteaza in nici un fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nici o raspundere, de orice natura, pentru NEED TOUR HOLIDAYS.
Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii, consultanta sau angajament din partea NEED TOUR HOLIDAYS.
NEED TOUR HOLIDAYS nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.needtour.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.
NEED TOUR HOLIDAYS actioneaza si ca agent pentru terti furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini precum si alti Furnizori de Servicii Turistice - denumiti in continuare Furnizori.
NEED TOUR HOLIDAYS nu-si asuma nicio responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizori si nu garanteaza in nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site.

Modificari in termenii si conditiile de utilizare:
NEED TOUR HOLIDAYS poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor NEED TOUR HOLIDAYS si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.